Őrizz engem ezen a világon

Hírek
március
06

Jegyek itt érhetők el.

A REPUBLIC zenekar jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívják a közönséget 2025. február 1-én, az MVM Dome-ba.

február
21

Óriási ölelés mindenkinek, aki segített megvalósítani azt amit álmunkban is csak remélni tudtunk! A Papp László Budapest Sportaréna gyakorlatilag megtelt Veletek!

Ennek örömére mutatunk egy új dalt, melynek címe: ODAVISZ A SZÉL.

Fényképek a "tovább" gombra kattintva!

január
11
Újabb mérföldkőhöz értünk: közel két év visszaszámlálás és reménykedés után végre elmondhatjuk, hogy már csak 40 nap van hátra a koncertig!

Újabb mérföldkőhöz értünk: közel két év visszaszámlálás és reménykedés után végre elmondhatjuk, hogy már csak 40 nap van hátra a koncertig! Köszönjük Nektek, hogy az elmúlt 2 év nehézségei ellenére is megvásároltátok az elérhető jegyek 90%-át! Elképesztőek vagytok, mi pedig elmondhatatlanul hálásak Nektek ezért. Már nagyon régóta készülünk erre a koncertre és alig várjuk, hogy lássátok/halljátok az eredményt!!

 

Néhány dolgot szeretnénk kiemelni a jegyek és a koncert kapcsán:

 

A lelátó belső körében (a színpadhoz és a küzdőtérhez legközelebb eső szektorokban) összesen már csak 28 darab jegy maradt!!

 

Tudjuk, hogy sokatok számára a jelenlegi intézkedések megnehezítik vagy lehetetlenné teszik a részvételt, hiszen védettségi igazolványhoz kötött a belépés. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy ez a dokumentum nem csak védőoltással igényelhető, a betegségen átesett emberek megfelelő ellenanyagszint függvényében is kaphatnak védettségi igazolványt, amellyel látogathatják a rendezvényeket. Érdemes lehet elgondolkozni a tesztelésen!

 

Ne feledjétek: 40 nap és indul.. a.. M A N D U L A!